Kierownik produkcji gastronomicznej

Do podstawowych zadań należy:

  • doskonalenie efektywności funkcjonowania produkcji w obszarze gastronomii oraz kuchni przemysłowej, wyposażonej w nowoczesny sprzęt
  • ścisłą współpracę przy projektowaniu nowych produktów i półproduktów gastronomicznych z technologiem
  • układanie procesów technologicznych produkcji gastronomicznej , przygotowanie danych do kalkulacji
  • nadzór nad jakością produkcji wyrobów i półfabrykatów gastronomicznych
  • proponowanie i wdrażanie ulepszeń technologicznych oraz technicznych
  • realizacja i nadzór nad szkoleniem pracowników działu gastronomii w zakresie przygotowywania opracowanych potraw i zapewnienie najwyższego poziomu jakości potraw
  • nadzór nad przestrzeganiem zasad BHP i HAACP

Wymagania minimalne:

  • wykształcenie Średnie gastronomiczne
  • doświadczenie na podobnym stanowisku min. 1 rok
  • znajomość zasady BHP, HAACP, wymogi Sanepidu
  • umiejętność opracowywania przepisów/ receptur
  • doświadczenie w planowaniu produkcji i zakupów w obszarze gastronomii
  • umiejętność obsługi programów komputerowych.

Jeśli należysz do tych osób, które:

  • mają gotowość do uczenia się i aktualizacji wiedzy
  • lubią współpracować w zespole
  • stawiają na terminową i skrupulatną realizację zadań
  • nastawione są na szukanie rozwiązań i nie mają obaw prosić o wsparcie

Sorry, the comment form is closed at this time.